Skip to content

Meistä

Hei olen Merja, Kulkuri hostellien perustaja, ja tässä on tarinani

Minulla ei ollut itselläni ennen hostellin perustamista henkilökohtaista yrittäjätaustaa, oikeastaan päinvastoin. Seurattuani aikuisuuteen asti vierestä yrittäjävanhempieni ponnisteluja, ylä- ja alamäkiä, olin vakaasti päättänyt, etten sille tielle itse koskaan lähde. Mutta toisin kuitenkin kävi. Matka mieheni kanssa Indonesiaan, Gilin saarille, muutti kaiken.

Indonesian Gilin saarilla, turkoosin meren syleilyssä, sain vision tulevasta hostellistani. Tutustuessamme paikallisiin veljeksiin ja heidän pyyteettömään kierrätystyöhönsä, ymmärsin, että haluan luoda paikan, jossa kestävä kehitys ja ekologisuus ovat toiminnan ytimessä. Halusin tarjota matkailijoille mahdollisuuden tuntea matkustavansa puhtaammalla omallatunnolla.

Tuumasta toimeen. Avasin Kulkuri hostellit Hämeenlinnan (aiemmalta nimeltä Naurava Kulkuri) ovet vuonna 2020, aikana jolloin maailma kamppaili koronapandemian kourissa ja mm. matkailuala kohtasi ennennäkemättömiä haasteita. Uskoin silti kaiken aikaa vakaasti elämän kannattelevan ja sisukkuudellani ja periksiantamattomuudellani osoitin, itselleni ja muille, että menestys on mahdollista. 

Koko liiketoimintamme kulmakivi, kestävä kehitys, näkyy hostelliemme arjessa monella tavalla. Kaikki tilat ja huoneet ovat uniikkeja ja kalustettu kierrätetyillä tai itse tehdyillä kalusteilla ja sisustuselementeillä. Kaikissa valinnoissamme arvotamme laadukkaita, kestäviä materiaaleja, käytämme vain ympäristöystävällisiä tuotteita sekä suosimme kierrätystä. 

Tänä päivänä pieni perheyrityksemme katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen. Rinnallani kulkee aviomieheni Janne ja tyttäreni Sara, joiden kanssa etenemme kasvun ja kehityksen polulla rauhallisin, mutta päättäväisin askelin.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Kulkuri hostellit Hämeenlinnaan!


Näin ekologisuus näkyy arjessamme

chair

Kalusteet

compost

Materiaali-
valinnat

recycling

Lajittelu 

household_supplies

Siivous 

lightbulb

Lamput 

shower

Suihkut 

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Hae vapaita huoneita

Vieraita