Skip to content

2 hengen huone omalla kylpyhuoneella

square_foot Noin 16 m²

group 2 hengelle

shower Oma kylpyhuone

wifi Maksuton wifi

kitchen Jääkaappi

desk Työpöytä

tv Televisio

chair Kalustettu

bed Petivaatteet ja pyyhe

Varaa nyt

Alkaen

86€

2 hengen huone omalla kylpyhuoneella

Omaa rauhaa kaipaaville

Kahden hengen huoneemme oma wc:llä ja suihkulla tarjoaa sinulle, tai sinulle ja hänelle, yksityisen keitaan. Kestävästi kierrätetyillä kalusteilla ja huolella valituilla yksityiskohdilla olemme luoneet tähänkin huoneeseen oman persoonallisen, hieman kuninkaallisen, ilmeen. Tule nauttimaan omasta rauhasta ja yksilöllisestä tunnelmasta.


square_foot Noin 16 m²
group 2 hengelle
shower Oma kylpyhuone
wifi Maksuton wifi
kitchen Jääkaappi
desk Työpöytä
tv Televisio
chair Kalustettu
bed Petivaatteet ja pyyhe

Keittiö

Yhteiskeittiöstämme löydät kaiken mitä tarvitset: Lieden, uunin, mikron, kahvin- ja vedenkeittimet, sekä pesukoneen ja jääkaapin. Kattilat, paistinpannut ja astiasto ovat myös vapaasti käytettävissäsi.

olohuone

Yhteisessä olohuoneessamme on hyvä huilahtaa hetkinen. Käytössäsi on iso ruokailuryhmä, nojatuoleja, iso TV ja PlayStation 3 peleineen. Lautapelit ja kirjat tarjoavat myös monipuolista ajanvietettä.

Sauna

Alakerrasta löydät naisten- ja miesten saunat, jotka ovat käytössä päivittäin klo 7-22. Voit lämmittää saunan juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii – löylyt sisältyvät huonehintaan.

Palvelut

Vaikka hostellimme ei tarjoa aamiaista, yhteiskeittiöstämme löytyy aina kahvia, teetä ja kaurahiutaleita, joita voit käyttää maksutta. Ruokaostoksia varten löydät lähistöltä useita ruokakauppoja tai voit tilata ruokakassin suoraan hostellin ovelle Woltin kautta.

Menoa ja meininkiä

Hämeenlinna kutsuu seikkailuun: Tapahtumia, nähtävyyksiä, luontoa ja ostospaikkoja löytyy runsaasti. Maistele paikallisia herkkuja ravintoloissa ja kahviloissa. 

Kysyttävää?

Löydät verkkosivuiltamme Usein kysytyt kysymykset -osion, johon olemme koonneet yleisiä kysymyksiä vastauksineen. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, otathan yhteyttä – autamme mielellämme!

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Hae vapaita huoneita

Vieraita